Overnight oats met kaki en granola
Overnight oats for a glamorous morning

Op een mooie winterdag als snack, als een vier-uurtje tijdens het werken of op een mooie doordeweekse ochtend: altijd goed!
Ingrediënten:

- 1 kaki
- een handje vol blauwe bessen
- 150 gram havermout
- 200 ml amandelmelk
- kardemom
- kaneel
- een hand vol pecan noten
- granola (zie boek Vero’s brunch cookbook)
- maple syrup
TIP: ik bewaar blauwe bessen altijd in mijn diepvries: ze zijn zo ontdooit, je hebt ze altijd in huis en ze worden niet slecht!
Always a good idea: niet enkel tijdens je ochtendrush, maar ook gewoon als vuur-uurtje snack!
bereiding:

- The night before: doe de havermout en de amandelmelk in een kommetje en bewaar afgesloten in de ijskast.
- Snijd de pel van de kaki en snijd de kaki in partjes
- doe de havermout in een kom en dresseer de kaki erover
- hak de pecan noten in reepjes en strooi ze losjes over de yoghurt
- neem een handvol granola en strooi over de yoghurt
- drapeer de blauwe bessen over de granola
- werk af met wat kaneel over de pecan noten en strooi wat kardemom over de kaki
- een paar druppels maple syrup
- READY TO GO
Groetjes!
XxVero
No Comments